Raadskelder

Lunchen, dineren en vergaderen in ‘s-Hertogenbosch

Op 31 december 2021 zijn wij gesloten.

Midden in het centrum van ‘s-Hertogenbosch, aan de markt staat het indrukwekkende oude stadhuis. Onder dit stadhuis is Raadskelder gevestigd. Treed binnen en voel de Middeleeuwse sfeer. Mooie uitgelichte gewelven, Delfts blauwe tegeltjes; dit is een prachtige plek om te lunchen.

Gasten die je lang geleden voorgingen zijn onder andere keizer Karel V, koning Filips II van Spanje, prins Willem van Oranje en Napoleon I Bonaparte. Sindsdien is er veel veranderd en verbouwd. Vandaag staan er op deze unieke locatie even zo unieke medewerkers voor je klaar.

We zijn open en ontvangen je graag! Kom gezellig lunchen of word het toch een High Tea? We bieden ook nog steeds take away.
We raden je aan om van te voren te reserveren.

Raadskelder heeft tevens een zaal waar je kunt vergaderen, een babyshower, een feestelijke borrel of besloten diner kunt geven. In verband met de huidige covid maatregelen is onze zaal momenteel niet beschikbaar voor groepen.

Bestel bij ons ook de lekkerste broodjes voor thuis of op kantoor. We hebben verschillende lunchpakketten samengesteld. Je kunt deze afhalen of laten bezorgen op locatie.

De lunchkaart van Raadskelder

Bekijk hier onze lunchopties

Salade van de maand december

Salade met stoofperen en geitenkaas

Soep van de maand december

Pastinaaksoep met pesto

Bestel bij ons

Bestel bij ons de lekkerste broodjes voor thuis of op kantoor. We hebben verschillende lunchpakketten samengesteld. Je kunt deze afhalen of laten bezorgen op locatie.

Bekijk de mogelijkheden

High Tea/Babyshower

Kom genieten van een uitgebreide High Tea. Voor een feestelijke gelegenheid of gewoon voor jezelf met een vriend of vriendin. Ook in combinatie met een Babyshower!

Zaal

Raadskelder beschikt over een vergaderzaal voor maximaal acht personen. In combinatie met ons vergader-arrangement ben je verzekerd van een geslaagde bijeenkomst.

Borrel / Diner

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een feestelijke borrel of een besloten diner? Je bent hier van harte welkom, wij verzorgen het graag!

Meld je aan voor Het Rozenblaadje

elke maand de laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen
rechtstreeks in jouw inbox!