High Tea

De uitgebreide High Tea van Raadskelder is zeer geschikt voor een feestelijke gelegenheid maar ook als je gewoon gezellig met een vriend of vriendin de stad in gaat om bij te kletsen.

Je kunt je verheugen op een middag vol heerlijke hartige en zoete hapjes. Onder andere soep, sandwiches, quiche, taartjes en andere zoete lekkernijen. Dit alles uiteraard met diverse smaken thee. Wil je liever koffie dan kan dat ook. Alles wordt geserveerd op mooie etagères en speciaal handgemaakt High Tea servies.

We vragen je om van te voren te reserveren zodat wij een tafel voor je klaar hebben. Kinderen zijn ook welkom, de gerechtjes worden voor hun aangepast. Een High Tea kost 19,50 per persoon en voor kinderen (4-12 jaar) 13,50.

Voor de mommy to be: Combineer onze uitgebreide High Tea met een babyshower!

Impressie

Bekijk ook

Babyshower

Verras je zwangere vriendin of (schoon)dochter met een babyshower! Zet de aanstaande mama in het zonnetje en beleef een paar gezellige uren met elkaar.

Zaal

Raadskelder beschikt over een vergaderzaal voor maximaal acht personen. In combinatie met ons vergader-arrangement ben je verzekerd van een geslaagde bijeenkomst.

Borrel / Diner

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een feestelijke borrel of een besloten diner? Wij verzorgen het graag!

Bestel bij ons

Bestel bij ons de lekkerste broodjes voor thuis of op kantoor. We hebben verschillende lunchpakketten samengesteld. Je kunt deze afhalen of laten bezorgen op locatie.