Lunchen bij Raadskelder

Koffie met gebak, een warme of koude lunch of een borrel met lekkere hartigheden. Wat je ook bestelt, onze kwaliteit en bijzondere dienstverlening staan garant voor een aantal aangename en ontspannen uurtjes, in het historisch stadscentrum van ‘s-Hertogenbosch.

Wij zijn vijf dagen per week geopend voor lunch. Maar wil je graag eens met een groep dineren? Dan openen wij in de avond onze deuren en verzorgen een uitgebreid dinerbuffet, een chique driegangen diner of een feestelijke borrel met een variatie aan hapjes. Bel ons gerust voor informatie of een offerte.

Wil je komen lunchen dan kun je het best van te voren reserveren, dan ben je verzekerd van een plek!

Impressie

Meld je aan voor Het Rozenblaadje

elke maand de laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen
rechtstreeks in jouw inbox!

  Bekijk ook

  High Tea

  Kom genieten van een uitgebreide High Tea. Voor een feestelijke gelegenheid of gewoon voor jezelf met een vriend of vriendin. Ook in combinatie met een babyshower!

  Zaal

  Raadskelder beschikt over een vergaderzaal voor maximaal acht personen. In combinatie met ons vergader-arrangement ben je verzekerd van een geslaagde bijeenkomst.

  Borrel / Diner

  Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een feestelijke borrel of een besloten diner? Wij verzorgen het graag!

  Bestel bij ons

  Bestel bij ons de lekkerste broodjes voor thuis of op kantoor. We hebben verschillende lunchpakketten samengesteld. Je kunt deze afhalen of laten bezorgen op locatie.