Werken bij Raadskelder

Bij Raadskelder werken mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Raadskelder is onderdeel van zorgorganisatie Cello. Bij Cello werken we aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Hoe wil iemand wonen, werken, leren en ontspannen? Dagbesteding is een belangrijk onderdeel. Cello heeft in Brabant en Gelderland tientallen dagbestedingsplaatsen waar cliënten met plezier zinvol werk doen.

Er zijn medewerkers die een functie hebben bij Raadskelder die ze jarenlang met veel plezier uitvoeren. Anderen willen na verloop van tijd een volgende stap maken om te werken en leren bij een ander (horeca-)bedrijf. Jouw mogelijkheden en wensen staan centraal in de afspraken die wij maken. Die afspraken leggen wij vast in het ondersteuningsplan.

Dagbesteding

Heb jij een indicatie voor dagbesteding of pgb en lijkt het jou leuk om in de horeca te werken? Of serveer jij graag de lunch voor de burgemeester? Kom dan eens bij ons langs voor een kennismaking. We laten je graag alle plekken zien waar je kunt werken, zoals in de keuken, de bediening of in de catering voor het stadhuis. We horen graag wie jij bent en wat jij allemaal wilt leren. Wie weet is Raadskelder de perfecte plek voor jou! Bel ons via telefoonnummer 088-3452255 en vraag naar Marieke Anthonisse of stuur een mail naar raadskelder@cello-zorg.nl

Regulier personeel

Wij hebben momenteel geen vacature voor een reguliere kracht.

Impressie

werken bij Raadskelder

Bekijk ook

High Tea

Kom genieten van een uitgebreide High Tea. Voor een feestelijke gelegenheid of gewoon voor jezelf met een vriend of vriendin. Ook in combinatie met een babyshower!

Zaal

Raadskelder beschikt over een vergaderzaal voor maximaal acht personen. In combinatie met ons vergader-arrangement ben je verzekerd van een geslaagde bijeenkomst.

Borrel / Diner

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een feestelijke borrel of een besloten diner? Wij verzorgen het graag!

Meld je aan voor Het Rozenblaadje

elke maand de laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen
rechtstreeks in jouw inbox!

    Inloggen

    5 × drie =

    Wachtwoord vergeten?

    Een account aanmaken?