High Tea bij In de Roos Zaltbommel

De uitgebreide High Tea van In de Roos is zeer geschikt voor een feestelijke gelegenheid maar ook als je gewoon gezellig met een vriend of vriendin de stad in gaat om bij te kletsen.

Je kunt je verheugen op een middag vol heerlijke hartige en zoete hapjes. Onder andere soep, sandwiches, quiche, taartjes en andere zoete lekkernijen. Dit alles uiteraard met diverse smaken thee. Wil je liever koffie dan kan dat ook.

Alles wordt geserveerd op mooie etagères en speciaal handgemaakt high tea servies.

We vragen je om van te voren te reserveren, Aanvang van de High Tea in het lunchcafé kan bij ons vanaf 14.00 uur tot 14.30 uur. Kinderen zijn ook welkom, de gerechtjes worden voor hun aangepast.

Grote gezelschappen kunnen plaats nemen in een van onze authentieke zalen, aanvang van de High Tea in een authentieke zaal kan vanaf 11.30 uur tot 14.00 uur

Voor de mommy to be: Combineer onze uitgebreide High Tea met een babyshower!

Impressie

Bekijk ook

Babyshower

Verras je zwangere vriendin of (schoon)dochter met een babyshower! Zet de aanstaande mama in het zonnetje en beleef een paar gezellige uren met elkaar.

Zalen

In de Roos beschikt over diverse vergaderzalen voor twee tot 100 personen. In combinatie met ons vergader-arrangement ben je verzekerd van een geslaagde bijeenkomst.

Borrel / Diner

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een feestelijke borrel of een besloten diner? Wij verzorgen het graag!

Bestel bij ons

Bestel bij ons de lekkerste broodjes voor thuis of op kantoor. We hebben verschillende lunchpakketten samengesteld. Je kunt deze afhalen of laten bezorgen op locatie.