Werken bij In de Roos

Bij In de Roos werken mensen met een verstandelijke beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt. In de Roos is onderdeel van zorgorganisatie Cello. Bij Cello werken we aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Hoe wil iemand wonen, werken, leren en ontspannen? Dagbesteding is een belangrijk onderdeel. Cello heeft in Brabant en Gelderland tientallen dagbestedingsplaatsen waar cliënten met plezier zinvol werk doen.

Dagbesteding

Heb jij een indicatie voor dagbesteding of pgb en lijkt het jou leuk om in de horeca te werken? Kom dan eens bij ons langs voor een kennismaking. We laten je graag alle plekken zien waar je kunt werken, zoals in de keuken, bakkerij, de bediening, catering of in de Kadosjop. We horen graag wie jij bent en wat jij allemaal wilt leren. Wie weet is In de Roos de perfecte plek voor jou! Bel ons via telefoonnummer 088-3452785 en vraag naar Henriette de Haas of stuur een mail naar inderooszaltbommel@cello-zorg.nl

Regulier personeel

Enthousiaste Oproepkrachten gezocht !!

Ben je 15 jaar en ouder en op zoek naar een baan als oproepkracht? Vind je het leuk om in de horeca te werken in combinatie met zorg? Kom jij tijdens je vakanties en op de zaterdagen dan bij ons werken?

Wij zijn op zoek naar:

  • Bediening met een glimlach
  • Afwaskoning(in)
  • Drankjes meester achter de bar
  • Hulp koks

Of je wel of geen ervaring hebt; enthousiasme en leergierigheid vinden wij veel belangrijker. Samen met jou kijken we graag naar de ultieme fit binnen in de Roos.

Ben je geïnteresseerd neem dan contact op met in de Roos telefoonnummer 088-3452785 en vraag naar Jolanda van der Leest of stuur een mail naar; inderooszaltbommel@cello-zorg.nl

Impressie

Bekijk ook

High Tea

De uitgebreide High Tea is zeer geschikt voor een feestelijke gelegenheid maar ook als je gewoon gezellig met een vriend of vriendin de stad in gaat om bij te kletsen.

Zalen

In de Roos beschikt over diverse vergaderzalen voor twee tot 100 personen. In combinatie met ons vergader-arrangement ben je verzekerd van een geslaagde bijeenkomst.

Borrel / Diner

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een feestelijke borrel of een besloten diner? Wij verzorgen het graag!