Over In de Roos

Maak kennis met ons enthousiaste team van medewerkers.
Met elkaar staan wij dagelijks klaar voor onze gasten.

Kwaliteit staat bij ons voorop, wij werken altijd volgens de HACCP normen.

In de Roos is onderdeel van zorgorganisatie Cello. Bij Cello werken we aan een goed leven voor  mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Hoe wil iemand wonen, werken, leren en ontspannen? Dagbesteding is een belangrijk onderdeel. Cello heeft in Brabant en Gelderland tientallen dagbestedingsplaatsen waar cliënten met plezier zinvol werk doen.

over ons in de roos zaltbommel

Ons team

Alexander 
Ik werk voornamelijk op zaal, in de bediening en in de bakkerij. Ik ben een echt gezelligheidsmens en kom graag een praatje maken. Op mijn vrije dag fiets ik door de Bommelerwaard.

Bas 
Ik ben een groot talent in bedienen. De gasten gaan altijd met een grote glimlach en tevreden gevoel naar huis. Mijn wens is om met mijn team een voetbalwedstrijd te doen tegen collegaś en begeleiders van In de Roos.

Henriette

Ik werk als coördinerend begeleider bij in de Roos

Ben 
Ik loop stage en werk voornamelijk in de bakkerij en de bediening. Ik bak overheerlijke appeltaarten. In de pauze zet ik graag de boel op z’n kop.

Christiaan 
Wil je een heerlijk broodje eten of een lekkere cappuccino drinken? Ik kan het allemaal voor je maken. In de avonduren speel ik graag het lied ‘The last post’ op mijn trompet.

Denis 
Als gastheer maak ik graag de deur voor je open. Ook werk ik met veel plezier bij ‘van Wanrooij Warenhuys’ waar wij de lunch verzorgen. Mijn specialiteit is de eiersalade die ik zelf maak, heb je die al geproefd?

Frank
Ik ben altijd achter de bar te vinden. Ik maak graag de lekkerste drankjes voor je klaar. Zingen is mijn grote hobby, het liefst lekkere Hollandse meezing liedjes.

Dennis 
Bij ‘van Wanrooij Warenhuys’ zorg ik ervoor dat alles er tip top uitziet. Mijn grote passie is auto’s, ik weet dan ook van alle begeleiders in wat voor auto ze rijden.

Luuk
‘Ik wil graag dat mensen die hier komen lunchen een gezellige ervaring hebben. In mijn vrije tijd doe ik aan dansen. Ik ga ook graag zelf op pad in den bosch om ergens te gaan lunchen.’

Jeroen
In de keuken maak ik broodjes, ik vind het leuk om onze gasten hier blij mee te maken. Ook sta ik in de bediening en achter de bar. Ik speel voetbal en kook thuis ook.’

Isabel 
Als je bij ons binnenkomt ben ik degene die met de menukaart voor je klaar staat. Tijdens vergaderingen zorg ik ervoor dat onze gasten kunnen genieten van een lekkere lunch. Ik ben een echte grapjas.

Frank 
Mij zou je een echte all-rounder kunnen noemen. Onze Engelse gasten sta ik graag te woord, dit is een van mijn specialiteiten. Ik zorg er zelfs voor dat de menukaart in het Engels wordt vertaald.

Hanneke 
Al sinds het begin van In de Roos ben ik het vertrouwde gezicht achter de kassa. Ook doe ik graag creatieve dingen in de Kadosjop. In mijn vrije tijd maak ik mooie kaarten om naar anderen te sturen.

Henk 
Als kok ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de keuken. De uitdaging zit er voor mij in om alle medewerkers zoveel mogelijk aan te leren zodat zij zo professioneel mogelijk kunnen werken.

Lia 
Wat is er mooier dan te werken met mensen die zichzelf laten zien zoals ze zijn. Samen maken wij in de bakkerij de lekkerste dingen. Daarnaast verzorg ik met de medewerkers de catering bij ‘van Wanrooij Warenhuys’.

Jolanda 
Als bedrijfsleider de horeca combineren met de zorg, hoe leuk kan je werk zijn! Geen dag is hetzelfde en dat is precies waar ik van hou. Mijn werkdag is geslaagd als gasten en medewerkers In de Roos met een voldaan gevoel verlaten.

Judith 
Ik ben vooral in de Kadosjop te vinden maar ben ook inzetbaar op andere plekken bij In de Roos. Onze medewerkers geven mij de inspiratie om steeds tot nieuwe ideeen te komen. Hierdoor kan ik hen met mijn creativiteit voldoening bieden in hun dagbesteding.

Lennart 
Met een lach op mijn gezicht en op zijn tijd een grapje sta ik voor je klaar als gastheer. Ook werk ik met veel plezier in de Kadosjop en bij ‘van Wanrooij Warenhuys’. Toneelspelen is mijn hobby.

Mariëlle 
Het leukste aan mijn werk is de afwisseling horeca en Kadosjop. Ik word blij van tevreden gasten en maak het iedereen naar wens. Ik ben fan van FC Den Bosch en ga graag naar thuiswedstrijden kijken.

Lisette 
Ik vind alle werkplekken hier leuk. Een broodje maken, gasten bedienen, appeltaarten bakken. Ik ben eigenlijk overal inzetbaar. Mijn specialiteit? Ik kan heel goed een voetbal omhoog houden.

Manon 
Vraag maar raak! Ik ben hier van alle markten thuis. Met veel plezier maak ik ook de lekkerste smoothies en ijsjes voor je klaar, hierin kan ik mijn creativiteit kwijt. Ook in mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig.

Ruben 
Ik werk met veel plezier op de verschillende  werkplekken. In de keuken maak ik de heerlijkste  broodjes voor de gasten, ook bedien ik deze graag met een grote lach en op zijn tijd een grapje.

Milou 
Vanaf het begin werk ik al bij In de Roos. Misschien ben ik wel een echte all rounder in het team. Iedere dag kom ik met veel plezier naar mijn werk. In mijn vrije tijd ben ik creatief bezig.

Naomi 
Vergaderzalen perfect klaarzetten voor de gasten zodat ze een fijne vergadering hebben is wat ik graag doe. Ik ben heel creatief en bedenk leuke dingen om te maken. In mijn vrije tijd maak ik wel eens een puzzel van 2000 stukjes.

Patricia 
Ik werk hier als begeleider. Samen met de medewerkers zorg ik ervoor dat de vergaderzalen er tip top uitzien. Je kunt me ook vinden in het lunchcafé en de Kadosjop. Met een fijn team werken we op een prachtige locatie!

Wendy
‘Ik werk als persoonlijk begeleider bij in de Roos samen met de medewerkers wil ik de gasten in de watten leggen.’

Sabine 
De lekkerste koekjes die ik bak zijn met goud bekroond! Pom-poms maak ik in vele kleuren voor de Kadosjop. Zelfs in mijn vrije tijd maak ik ze, daarom mag ik mezelf de pom-pom koningin noemen.

Sam 
Het liefst werk ik in de keuken, daar maak ik de lekkerste broodjes. Maar ook breng ik graag drankjes en lunch naar de gasten, dan maak ik ook een praatje. Raad eens wat mijn hobby is? Koken voor anderen!

Sander 
Het leukst vind ik het om in de keuken te werken en een broodje carpaccio te maken. Maar ook voor een heerlijke tosti of salade kan ik zorgen. Thuis kook ik zelf mijn eten en dan probeer ik ook van alles uit.

Guus
‘Wat ik leuk vind aan de bediening is het omgaan met de mensen. Ik werk ook in de keuken, daar ben ik aan het leren hoe ik het eten voor de gasten maak. Naast het werk speel ik hockey.’

Tatiana 
Ik heb het goed naar mijn zin bij In de Roos. De bediening en keuken zijn mijn favoriete werkplekken. Ik maak graag grapjes en haal ondeugende dingen uit. Aan het eind van de dag weten ze dat ik er was!

Vincent 
In de bakkerij bak ik heerlijke appeltaarten. Achter de bar maak ik de lekkerste koffie voor je. Thuis help ik graag met de bloemen.

Ynske 
Ik werk als persoonlijk begeleider. De combinatie van zorg en horeca geven mij ontzettend veel energie. Iedere dag is weer anders. Je kunt mij op elke werkplek in onze zaak tegenkomen.

Giel
Ik werk als stagiaire in de bediening, en zorg ervoor dat de gasten het aan niets ontbreekt. Maak graag een praatje met hen.

Manon
‘Ik vind het leuk om op verschillende plekken te werken. In de bakkerij kan ik helemaal zelfstandig koekjes en appeltaart bakken. Mijn hobby is diamond painting.’

Bob
Op maandag zorg ik voor de heerlijkste appeltaarten. Ik maak graag grapjes met andere medewerkers en de begeleiding zodat we met z’n allen lekker kunnen lachen tijdens het werk.

Khadija 
Ik ben het vaste gezicht bij ‘van Wanrooij Warenhuys’. Ik maak daar graag een praatje met de vertegenwoordigers die daar werken. Ook voor de gasten zorg ik dat ze niets tekort komen. Wist je dat ik prachtige gedichten schrijf?

Claudia 
In het atelier maak ik mooie producten voor de verkoop. Ik ben erg secuur en precies in mijn werk. Dat zie je terug in wat ik maak.

Yeline
Mijn droom is uitgekomen!, werken in een restaurant: Het liefste werk ik achter de Bar of In de bakkerij waar ik de heerlijkste koekjes maak.

Simba
Werken in de keuken is mijn passie, ik maak er de heerlijkste gerechten. In mijn vrije tijd doe ik aan judo en kook ik heel graag voor anderen!

 

Bestel bij ons

Bestel bij ons de lekkerste broodjes voor thuis of op kantoor. We hebben verschillende lunchpakketten samengesteld. Je kunt deze afhalen of laten bezorgen op locatie.