Lunchen bij In de Roos Zaltbommel

Een bijzondere locatie in het stadshart van mooi Zaltbommel. Een prachtig terras voor de deur en bij donker weer gewoon lekker naar binnen, genieten van het mooie interieur, prima sfeer en heerlijke gerechten van lunchcafé In de Roos.

In het voormalige monumentale stadhuis van Zaltbommel kunt u kennismaken met buitengewone gastvrijheid en smakelijke gerechten. Weer of geen weer: onze medewerkers zorgen voor een zonnige bediening! Andere aspecten die deze In de Roos vestiging zo bijzonder maken zijn de fraai gerestaureerde vergaderruimtes en zalen. Voor uw feest, uw workshop of vergadering een ideale omgeving.
Vooral onze lunch en High Tea zijn tophits: wij raden u dan ook echt aan vooraf te reserveren.

Impressie

Bekijk ook

High Tea

De uitgebreide High Tea is zeer geschikt voor een feestelijke gelegenheid maar ook als je gewoon gezellig met een vriend of vriendin de stad in gaat om bij te kletsen.

Zalen

In de Roos beschikt over diverse vergaderzalen voor twee tot 100 personen. In combinatie met ons vergader-arrangement ben je verzekerd van een geslaagde bijeenkomst.

Borrel / Diner

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een feestelijke borrel of een besloten diner? Wij verzorgen het graag!

Bestel bij ons

Bestel bij ons de lekkerste broodjes voor thuis of op kantoor. We hebben verschillende lunchpakketten samengesteld. Je kunt deze afhalen of laten bezorgen op locatie.